Evo kako napreduju radovi na Dijagnostičkom centru, obdaništu, rekonstrukciji ulica! PAZAR JE GRADILIŠTE! VIDEO

Novi Pazar – U Novom Pazaru, poslednjih dana radi se na više lokacija. Iskop na mestu gde će biti Dijagnostiči centar je završen, a u toku su radovi na postavljajnju temelja za izgradnju tog kapitalnog objekta. Za vikend je najavljeno asfaltiranje Gradske ulice,a kako je ranije planirano odmah će početi I rekonstrukcija Višegradske ulice.

Uz pomoć donacije Ujedinjenih arapskih emirate gradu Novom Pazaru u krugu Opšte bolnice gradi se jedan od najvećih I najznačajnih objekata u Novom Pazaru, savremeni Dijagnostički centar, koji je zdarsvtvu u ovom gradu bio neophodan. Radnici novopazarskog preduzeća HS Iskop gradnja završili su iskop I sada postavljaju temelj. Kako nam je rečeno u tom preduzeću iskop je pri kraju I za izgradnju škole I vrtića u naselju Dojeviće.

Prema rečima pomoćnika gradonačelnika Muzafera Dragolovčanina sutra će biti završena rekonstrukcija Gradske ulice i tokom predstojećeg vikenda biće postavljen asfalt, a ubrzo će početi I radovi u Višegradskoj ulici. Uporedo se radi I popločavanje četvrtog dela pešačke zone u Ulici 28.novembra. Sledeće nedelje biće asfaltiran prilaz stadionu u Šutenovcu i plato kod Mehove džamije. U toku je iskop za Atletski stadion,uređuju se sportko-rekreativni centar I gradski park. Gradi se vrtić u naselju Šestovo, a radnici Direkcije za izgradnju grada postavljaju zaštitne stubove u Ulici 37 Sandžačke divizije. Kako je ranije Novi Pazar će do kraja godine dobiti novo lice.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO