FIFA udarila Partizanu: Zabranjena registracija novih igrača do 2026!

FIFA udarila Partizanu: Zabranjena registracija novih igrača do 2026!

Fudbalski svet tresu nove vesti: Partizan, vicešampion Srbije, suočava se sa oštrim udarcem FIFA-e. Prema donetoj odluci, klubu je zabranjeno dovođenje novih igrača sve do početka 2026. godine. Ova sankcija, koja je stupila na snagu 17. aprila, proističe iz dugovanja prema bivšem igraču, japanskom internacionalcu Takumi Asanu, čiji iznos premašuje 460.000 evra.

Ovo nije prvi put da se Partizan nađe pod sličnom kaznom. Pre dve godine, klub je suspendovan na 18 meseci zbog duga prema švajcarskom klubu Luganu. Međutim, tada je Partizan brzo reagovao i uspeo je da uđe u letnji prelazni rok bez problema.

Sadašnji problemi samo dodatno naglašavaju složenost situacije u Partizanu. Sa gubitkom sudske bitke protiv bivšeg igrača Nemanje Jovića, klub se suočava sa velikim izazovima, kako finansijskim, tako i reputacionim.

Ovo novo ograničenje označava trulu situaciju u klubu. Bez hitnih rešenja i obezbeđenja finansijskih sredstava, Partizan neće moći da registruje nove igrače u narednim prelaznim rokovima, što bi moglo ozbiljno uticati na njihove sportske ambicije u budućnosti.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO