FK Novi Pazar nastavlja pripreme na Zlatiboru

Tridesetočlana ekspedicija Novog Pazara od danas do 12. jula boraviće na Zlatiboru gde bi trener Nikola Trajković kroz treninge i utakmice trebalo da dođe do najbolje jedanaestorice koja će u prvom kolu dočekati Spartak. U početnoj fazi najvažnijeg dela priprema šef struke Novog Pazara imaće na raspolaganju 21 fudbalera, ali će se tokom priprema ekipa najverovatnije dopunjavati novim igračima.

Saradnja sa Fenerbahčeom u prošloj sezoni pokazala se kao veoma uspešna, što se posebno odnosi na učinak Omara Fajeda, delimično i Đoa i Đinhue. Egipćanin karijeru nastavlja u turskoj drugoj ligi, Korejac u niškom Radničkom, zato bi uskoro trebalo očekivati nove pozajmice iz Istanbula. Preostaje da se vidi šta će se naći u tom paketu koji će turski velikan poslati u Novi Pazar. Očekuje se da će dvojica ili trojica igrača Fenerbahčea ove sezone nositi plavo–beli dres. Na izvestan način ove reči potkrepljuju uglas ljudi iz sportskog sektora kluba.

“Dobićemo još četiri zvučna pojačanja. Ponovo radi utabana veza dva bratska kluba, Fenerbahčea i Novog Pazara. U Novi Pazar stiže špic za visoke domete i desnokrilni napadač. Intenzivno radimo i na pojačanjima sa Čizme. Prošle sezone smo pogodili sa Ananom, zato ono što je bilo dobro nema razloga da menjamo”.

The post FK Novi Pazar nastavlja pripreme na Zlatiboru appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post FK Novi Pazar nastavlja pripreme na Zlatiboru appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO