FOTO – Totalni debakl politike SDA! Jedva 214 ljudi na protestu!

Novi Pazar – SDA Sulejmana Ugljanina doživela je totalni krah. Veliki protest koji su najavljivali predstavnici ove partije propao je a Ugljanina i njegove saborce izdali su i tutinci i sjeničaci koji nisu došli na protest.


  
Na današnjem mitingu u organizaciji Sulejmanove SDA okupilo se par desetina ljudi, sa čime je definitvno dokazano da retrogradna, nazadna, ratno huškačka politiki Ugljanina propada i preživljava svoje poslednje dane.

Uprkos višednevnim najavama na medijima, televiziji, radiju, internet portalima, društvenim mrežama, telefonskim pozivima, pismima, SMS porukama, obilascima sandžačkih gradova i sela, narod je rekao veliko NE Ugljanininu i njegovom nastojanju da Sandžak vrati u 90’ -te, i Bošnjake u bijedu i strahote sukoba i svađa.

Današnji propali miting SDA je najbolji pokazatelj pred predstojeće izbore da ova retrogradna stranka sa Sulejmanom Ugljaninom na čelu gubi svaki podršku te da se Bošnjaci, zasićeni propalim idejama i nazadnim delovanjem ove političke opcije, okreću razvoju, radu i redu, suźivotu, miru i toleranciji i evropskom Sandžaku.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO