FRKA U NAJAVI!!! Nestala torbica Muamera Zukorlića, načelnik policije na licu mesta!

Novi Pazar – Muamer Zukorlić je po svemu sudeći ostao bez svoje torbice sa ličnim dokumentima i mobilnim telefonoma saznaje Sandžakhaber

Naime Zukorlić je sinoć policiji prijavio nestanak svoje lične torbice a gradski trg je odmah preplavljen inspektorima policije dok je na lice mesta došao i vršilac dužnosti načelnika Policije Jasmin Društinac zvani Jaro.
Kako saznajemo policiji je prijavljeno da su dva mladića od kojih jedan “ćelavi” odnela Zukorlićevu torbicu pa je policija preduzela sve mere u cilju pronalaženja iste.
Zaustavljani su svi učesnici u saobraćaju a vozila sumnjivih građana su pretresana, medjutim torbici u kojoj su bila dva mobilna telefona, pasoš i neka “važna” dokumenta nema ni traga ni glasa.
Postavlja se pitanje kako je torbica mogla da bude tako ukradena ako se uzme u obzir da Zukorlić svuda ide sa svojim obezbedjenjem.

Takođe se postavlja pitanje, šta krije torbica bivšeg muftije? Legitimacije koje za javnost ne sme da zna, možda lično naoružanje, telfonske poruke, i ko zna šta još.

IZVDOJENO:

Ljajić u Šutenovcu: Na domaku smo najveće i najubedljivije pobede

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO