GLAS PAZARA: OD GOLFA II DO LUKSUZA! Imovina pazarskih funkcionera!

EKSKLUZIVNO! OD GOLFA DVOJKE DO LUKSUZNIH AUTOMOBILA! IMOVINSKE KARTE PAZARSKIH FUNKCIONERA OD 2007. DO 2016. GODINE
 

Uredjivački kolegijum web portala Glas Pazara je u poslednjih par meseci sproveo istraživanje koje se zasnivalo na dvadesetak političkih funkcionera iz Novog Pazara.
Predmet istraživanja su bili pre svega pojedini stranački visoko kotirani ljudi u periodu od 2007. do 2016. godine.
U toku ovog projekta došli smo do kompletnih imovinskih karti pojedinaca pre 2007. godine i sada. Ko je i šta od njih bio u Pazarskoj čaršiji pre funkcije, koliku platu su primali i šta su radili pojedini, šta je ko sve radio za svog mandata, koliko je dnevnica inostranih, domaćih naplatio, kakve odluke je ko diktirao i finansijski se od toga ofajdio, koji to foteljaši ili čak direktori imaju pored svega toga i privatne firme koje se vode na nekog bližnjeg, daljnjeg prijatelja ili rodjaka, kako poslovanje imaju pomenute firme, za svakog će biti naveden dokaz o svemu što se u tekstu navodi i piše.
Od ponedeljka ćemo objavljivati imenom i prezimenom sve šta pojedinci poseduju trenutno i šta su sve imali u svom vlasništvu pre 2007. godine.

Kratko, jasno i što kaže naš narod sistemom “sve crno na belo” ćemo dokazati i pokazati narodu kako su i na koji način pojedinci od Golfa dvojke došli za par godina do luksuznih limuzina, vikendica, velelepnih kuća i života na visokoj nozi…
Budite uz Glas Pazara i saznajte prvi sve ono o čemu drugi ne smeju ni da pomisle a kamoli napišu i objave!
Uredjivački kolegijum Glasa Pazara

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO