Gradski bazen otvara svoja vrata u subotu

Ove godine gradski bazen biće otvoren u subotu 22. juna. Kao i prethodne godine biće tri termina na kojima će svi zainteresovani kupači moći da dođu. I ove godine će, kao i prethodne, bazenom upravljati i rukovoditi Ustanovaza sport. Cena karte je simbolična i biće 200 dinara. Cilj je da dođe što više kupača istakao je direktor Ustanove za sport Emir Mehmedović.

Kalendarski danas nam stiže leto i to u 22:50 minuta, ali prema vremenskim prilikama reklo bi se da smo već duboko zašli u leto. Poslednji radovi, ukazuju na to da se uređenje gradskog bazena bliže kraju, i da će u omiljenom novopazarskom kupalištu građani uživati već od subote.

“Prethodnih mesec dana vredno smo radili na pripremi samog bazena. Svakodnevno su naši radnici ustanove za sport radili na organizaciji čišćenja i pripremi bazena. Imali smo mnogo konstrukcijskih tribina koje nisu bile bezbedne za kupače, to smo zamenili ležaljkama i odradili smo kompletnu betonažu i još jedan sloj veštačke trave, kako bi užitak naših kupača bio još bolji. Mi u subotu, ako bog da otvaramo vrata gradskog bazena u standardna tri termina. Dnevni termin od 11:00 h do 14:30 h zatim ženski termin od 15:00 h do 17:00 h i popularni rekreativni termin od 17:00 h do 19:00 h. Cena ulaznice biće simboličnih 200 dinara. Nije nam interes da ekonomski profitiramo već da svim našim sugrađanima obezbedimo uslove da dođu i uživaju”, kazao je za RTV Novi Pazar direktor ustanove za sport Emir Mehmedović.

Od 1. jula počeće sa radom i škola plivanja koja će i ove godine imati stručne trenere. U školu plivanja mogu se prijaviti svi neplivači ali i oni koji žele da usavrše svoje plivačke tehnike. Za sve kupače obezbeđene su svalčionice i tuševi kao i to da se u restoranu, koji je u sklopu bazena, mogu osvežiti raznim napicima.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO