Hrvatin: Belivuk i Miljković su namestili momke da ubiju Bojana Mirkovića

Beograd, 21. februara 2023 – Pripadnici organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovica dovedeni su u Specijalni sud u Beogradu BEOGRAD – U Specijalnom sudu u Beogradu okrivljeni-saradnik Bojan Hrvatin danas je tokom suđenja rekao da su Veljko Belivuk i Marko Miljković “namestili momke” za ubistvo Bojana Mirkovića u naselju Belvil.

“Ako su mogli Belivuk i Miljković da nameste momke za ubistvo Bojana Mirkovića u Belvilu, zašto ja sad ne mogu da pričam kad smo svi pohapšeni”, rekao je okrivljeni-saradnik odgovarajući na pitanja Miljkovićevog advokata Vladimira Petrovića.

Za Mirkovićevo ubistvo suđenje je u toku i Lazar Tejić je optužen kao neposredni izvršilac ubistva, dok su optuženi za teško ubistvo u saizvršilaštvu njegov očuh Bojan Kovačević, kao i Ivan Nikčević i Dušan Kokoruž.

Mirković je iz pištolja ubijen 12. novembra 2020. godine u garaži zgrade u beogradskom naselju Belvil.

Hrvatin je odlučio da priča o zločinima grupe kada mu je policija pokazala sve dokaze koje imaju protiv grupe, kao i sliku na kojoj je on sa Nikolom Mitićem, zatim snimak sa “Skaja” i tako dalje.

Pripadnici grupe se potvrđenom optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nošenje i držanje oružja, otmice i silovanje.

indeksonline.rs/Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO