HUSEIN MEMIĆ PUTEM FEJSBUKA UPUTIO ODGOVOR NA OPTUŽBE OD STRANE ZUKORLIĆEVOG NAJBLIŽEG SARADNIKA ZADUŽENOG ZA MEDIJE

Odgovor Ćatku, uredniku Sandzakpressa…

Pranje novca, lopovluk, falsifikovanje se zna čiji su maniri.

Zuka tvoj šef je poznat po otimačinama, snimcima svima dostupni hvala bogu, a ti mu tu dodješ kao glavna uloga, ali preslušaćemo ih opet.

Ja i moja porodica ne živimo na račun vere, blateći neistomišljenike lažima. Što se tiče bašte kod Sebilja, mi nismo tu postavljali nikakva kubad, uzurpirali trg, oteli od gradjana već od Odeljenja za stambeno komunalne delatnosti dobili prostor kao ustanova na korišćenje kako bi u letnjem periodu organizovali kulturni sadržaj na letnjoj sceni.

Znamo da vas boli prevelika gužva, zadovoljstvo onih koj dolaze na dogadjaje koje organizuje Kulturni centar, normalno je to. O inspekcijama i vašim lažima najbolje govore pune bašte svih restorana ispred Sebilja. Uvećali smo ljudima promet kada su naši dogadjaji i po 10 puta. Ovo je otvoren grad i dovodimo sve poznate svetske zvezde, doduše ne stripere, to vi radite u svojim dzamijama, slikate se sa njima, dovodite ih i poklanjate istima tespihe i fesove, samo napred. Za sve izneseno, dobićete tužbu a ja ću o svemu obaveatiti javnost.

Pomešali ste babe i žebe, dajte taj dokumenat iz APR-a gde sam ja na bilo kom papiru vlasnik, lažete, zeznuli ste se i za to ćete da odgovarat na sudu. Odgovorno tvrdim da Husein Memić nema nikakvi firmu niti fondaciju, to radite vi sa vaših fondacija. Tačno je da je Husein Memić jedan od onih koji su osnovali festival “Stari grad” pre 13 godina, time se ponosim. Tačno je da sam i organizator kao što si postavio, moraš prvo naučit šta je organizator.

Ja kao direktor KCNP sam organizator ili suorganizator svih dogadjaja kojima KCNP pomaže na bilo koji način. Organizatori smo i ispraćaju Hadzija, maturantima medrese, školi Kur'ana jer uvek ustupano prostor besplatno i na taj način učestvujemo u organizaciji.

Nisu mi brat, žena ili sin vlasnici blo koje fondacije, ne otimam vakufsko već pomažemo. Što se tiče bašte, plati pa bujrum svakom. Baštu može iznajmiti svako pravno lice koje plati 50.000 dinara, izuzeti od plaćana mogu biti NVO, humanitarna društva i verske ustanove što vi dobro znate. Ćatko, doćiće vreme kada ćeš stat na onaj mezarski kamen i spušten u dva metra kvadrata, tada ćeš ostati sa svojim delima a ono halalosum od mene nikada dobit nećeš. Ja i ti ćemo akb na sud a javnost će biti obaveštena o tvojim lažima.

Ćatko, poselami svog šefa i prenesi mu da bih želeo da menjam kapital sa njim ili nekim od članova njegove porodice.

Husein Memić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO