IMAMOVIĆU IMAŠ LI SRAMA! SDA se najavila u posetu bolesnom čoveku a došli sa zastavama i kamerama, gazda ih oterao iz avlije!

Novi Pazar – SDA Sulejmana Ugljanina svakodnevno doživljava razne neprijatnosti, medjutim današnja pokvarenost toliko je iznervirala gradjane Šutenovca da su bili promorani da ih isteraju sa svog poseda.
Naime, predstavnici SDA su se najavili da dodju u posetu porodici Ramović u Šutenovcu a kao povod naveli su posetu bolesnom hadžiji koji boluje već šest godina. Domaćini po staroj bošnjačkoj tradiciji nisu odbili posetu i rekli su predstavnicima SDA da mogu da dodju.
Kada je delegacija koju su činili Enis Imamović i drugi funkcioneri praćeni sa još 20-ak članova, kamerama zastavama stigla ispred kuće domaćini su bili šokirani ovim činom i pitali ih zašto su najavljenu posetu bolesnom čoveku pretvorili u miting svoje stranke bahati funkcioneri SDA su rekli da je to normalno ali domaćini nisu ostali dužni pa su ih isterali iz svog poseda.
Član porodice Ramović kaže da ne može opisati bahatost u bezobzirnost funkcionera SDA koji su na sve spremni pa i na zloupotrebu bolesnih ljudi u kampanjske svrhe.

Ako mislite da je to sve nije! Nakon  što su ih isterali iz naselja oni su otišli u Stambol džamiju i tamo pokušali da tamo drže skup ali im imami nisu dozvolili već su im rekli da mogu da klanjaju ali da džamija nije mesto za političke skupove nakon čega je Imamović sa svojom svitom poražen otišao iz šutenovca.

Inače kažu da SDA nikada nije dolazila kod njih kući a da je poziv usledio nakon mitinga SDP u naselju Šutenovac.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO