JOŠ JEDAN ZUKORLIĆEV SARADNIK POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA! Direktor Vakufa ostavio trudnu suprugu i dvoje dece, oženio pevačicu!

Novi Pazar – Admir Doljanac, bivši imam džamije u Požegi i direktor Vakufa u Islamskoj zajednici u Srbiji, napustio je tu instituciju ali i svoju suprugu.

Kako saznaje Sandžakhaber, Doljanac, koji je važio za bliskog
saradnika i zeta Muamera Zukorlića, za kojeg je često prikupljao i novac po dijaspori u trenutku kada se odlučio na “novi život” kod sebe je imao prikupljenu veću svotu novca.

Kako saznajemo, radi se o većoj količini novca i automobilu.

Doljanac je ostavio i decu i trudnu suprugu a oženio je pevacicu Milu Badić iz Luksemburga, koja ima troje dece iz prethodna tri braka.

Naši izvori iz Islamske zajednice tvrde da tamo vlada haos i nepotizam, da muftija Dudić nije u stanju da kontroliše situaciju jer ga tamo niko ne shvata ozbiljnim već sve konce i dalje vuče “zamrznuti” muftija Zukorlić koji upravlja finansijama i svim odlukama koje sadašnji muftija samo aminuje.

Podsetimo, nakon što se Zukorlić oženio drugi pa i treći put, mnoštvo njegovih saradnika krenulo je tim stopama. Nakon imama Altun Alem džamije koji se oženio po drugi put, tu slobodu sebi dao je i Doljanac koji je očigledno zadao najteži udarac Zukorliću zbog toga što mu je zet i što je odneo veću količinu novca koji je trebao biti korišćen u kampanji za BNV.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO