Krv se i dalje nalazi na ulici: Ovo je mesto gde je Nusret krvnički ubijen, nakon čega je njegovo telo bačeno u bunar (FOTO)

Sjenica – Potraga za nestalim Nusretom Destovićem završila se tragično, jer su vatrogasci iz bunara izvukli njegovo telo, čime su najcrnje slutnje potvrdjene. Prema prvim informacijama sa terena, mladić je prvo pretučen usled čega je preminuo, a kasnije bačen u bunar. Za ovo delo sumnja se da ga je učinio Nusretov rodjak koji je u bekstvu.

– Do nas dolaze mnoge priče, a šta je istina znaju samo oni. Mi smo čuli da se sa svojim rodjakom posvadjao kod pumpe, jer mu Nusret bio u ljubavnoj vezi sa njegovom ženom. Nakon verbalne svadje, usledio je fizički obračun gde je Nusreta izudarao motkom te je on preminuo. Potom je, kako se pretpostavlja, telo ubacio u auto, odvezao do sela i bacio u bunar. Sumnja se da je pocinilac već pobegao u Nemačku. Žena je na saslušanju u policiji.

Na mestu gde je došlo do fizičkog obračuna na pumpi u selu Karajukića bunari, i dalje su vidljivi tragovi krvi koja po svemu sudeći pripada nesrećnom Nusretu.

Indeksonline

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO