Ljajić: Pogledajte Sjenicu, pogledajte Tutin, a pogledajte Pazar i Prijepolje mi pravimo ozbiljne gradove! FOTO

PRIJEPOLJE – Lider SDP Srbije Rasim Ljajić izjavio je sinoć u Prijepolju da ta stranka želi da završi posao koji je započela i da se konačno kaže dosta primitivizmu i nacionalizmu.
“Mi smo brana tom primitivizmu, mi hoćemo da zaustavimo svaki nacionalizam i onaj srpski i onaj bošnjački, a danas ima i jednog i drugog”, rekao je Ljajić na predizbornom skupu SDPS Srbije i osnivač SDP-a.

  
Ljajić je, reagujući na poziv Sulejmana Ugljanina da međunarodne snage dođu u Sandžak, kazao da će se ta stranka rešavati problemima građana i naveo primer deponije u Prijepolju. 
“Neka oni pišu Ujedinjenim nacijama. Mi moramo da rešavamo vaše probleme sa kojima se suočavate, to je naš posao”, rekao je predsednik SDP Srbije.
“Oni se bave nekim mitovima, bave se prošlošću, mi se bavimo sadašnjošću. Ona nije sjajna, ona nije ružičasta, ima mnogo problema, ali mi te probleme želimo istitucionalno da rešavamo i zato nam je važno da glasate na oba listića za broj jedan”, rekao je Ljajić.

  
Predsednik SDP rekao je da ta lista neće dopustiti povratak u prošlost i na staro.
“Nemojte da šarate na izborima, pa da na jednom listiću zaokružite jedne a na drugom druge. Ako hoćete da nam date podršku, dajte nam je na oba listića i to je podrška koja nam omogućuje da rešavamo sve ove probleme koje smo nasledili iz prošlosti”, rekao je on.

  
Ljajić je pozvao prisutne da samo pogledaju šta se i koliko uradilo u opštinama na kojima je SDP na vlasti, a da se pogleda i šta se uradilo tamo gde nije. 
“Pogledajte Sjenicu, pogledajte Tutin, a pogledajte Pazar i Prijepolje. To je nebo i zemlja u svakom smislu, zato što mi pravimo ozbiljne gradove, a to ćemo uraditi sutra i od Sjenice i Tutina kada preuzmemo vlast tamo”, zaključio je Ljajić.

  
On je rekao da je vlast u Prijepolju, čiju okosnicu čini SDP, poslednje četiri godine izložena raznim pritiscima i da su svi želeli da obore tu vlast.
“Recite mi da li je neka vlast ikada više uradila u ovom gradu nego što smo mi uradili za četiri godine. Da li postoji jedno obećanje koje nismo ispunili ovog mandata. Uradili smo i više nego što smo obećali zato što smo znali šta hoćemo, imali smo dobre ljude i znali smo da drugima kažemo odstupi i da nećemo nikada popustiti”, rekao je Ljajić.

  
On je izrazio sigurnost da će Prijepolje, kao i do sada, znati da bira i napravi razliku između te liste i drugih koje će se pojaviti na izborima.
“Mi nemamo čega da se stidimo i nemamo šta da krijemo zato što smo najbolji i Prijepolje zna da imamo najbolje ljude”, kazao je Ljajić.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO