Ljajić: Policija ne radi ništa, FK Novi Pazar ispašta zbog jednog idiota!

Novi Pazar – Potpredsednik Vlade Rasim Ljajić izjavio je večeras da FK Novi Pazar i 7-8.000 vernih navijača ispaštaju zbog jednog “idiota” ali i zbog Policije koja ne radi ništa.
“Ne možemo mi zbog jednog idiota koji baci petardu na trenera da ispaštamo i finansijski i sportski i kako god hoćete. Dvanaest utakmica smo igrali bez publike a sada još dodatno tri zbog jedinog idiota kojeg svi znamo ko je i kojeg policija zna ko je i ništa ne radi” rekao je Ljajić i dodao da će se na gradskom stadionu instalirati kamere kako bi se u svakom trenutku znalo ” ko je gde napravio koji incident na stadionu.
“Pošto ova Policija neće ništa da radi dobiće gotove snimke ko je napravio bilo šta” rekao je on i dodao da ne mogu da se ulažu ovoliki novci i sredstva koja se bacaju u bunar.
“Neko nam oduzima pravo da igramo Evropska takmičenja zato što je došao da leči svoje frustracije na stadionu i da pravi incidente, to mora da se spreči” rekao je on dodajući da 7-8.000 vernih navijača ispašta zbog pojedinaca koji remete sliku Novog Pazara.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO