Ljajić u Tutinu:Ne obećavamo nemoguće, već tražimo šansu da ljudima obezbedimo normalan život

U Tutinu su otvorene nove prostorije Sandžačke demokratske partije, s obzirom da je prostor koji je ta stranka ranije koristila u Tutinu sada, kada im prilazi sve veći broj ljudi, postao mali. Svečnosti otvaranja prisustvovao je osnivač stranke, ministar Rasim Ljajić ali i veliki broj ljudi iz Tutina i okolnih mesta. Obraćajući se prisutnima na otvaranju Ljajić je izrazio uverenje da će Sandžačka demokratska partija meštanima Tutina ostaviti hajrate kakve je ostavila u Novom Pazaru, Prijepolju i svim mestima gde je na vlasti. 

Pozitivna energija koja je vladala na velikom mitingu i osnivačkoj skupštini odbora u Tutinu I danas je prisutna među ljudima u opštinskom odboru SDP-a kazao je osnivač SDP-a, ministar Rasim Ljajić. Ljajić je kazao da je SDP jedina stranka koja ima potencijal da u Tutinu uradi ono što oni koji su do sada bili na vlasti nisu.
Ljajić je kazao da je SDP u stalnom kontaktu sa ljudima iz Tutina i iz sela koja gravitiraju Tutinu, a sve u cilju sagledavanja njihovih problema. Međutim, kazao je Ljajić, u toj stranci ne obećavaju nemoguće.
Osnivač SDP-a ministrr Rasim Ljajić kazao je da stranka u Tutinu ima odličan kadar,koji će u Tutinu, po ugledu na Novi Pazar, Prijepolje i druge opštine, ostaviti hajrate građanima. Zato će kazao je Ljajić i izbor biti prilično lak
Predsednik OO SDP-a u Tutinu Safet Derdemez kazao je da ta stranka ima veliki priliv članstva te su im i iz tih razloga trebale veće prostorije.
Mladi su najveća okosnica SDP-a u Tutinu, ističu u Forumu mladih tamošnjeg opštinskog odbora koji je svakodnevno sve masovniji.
U odboru SDP-a u Tutinu očekuju dobar rezultat i šansu da nakon izbora menjaju stvari na bolje u toj sandžačkoj opštini.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO