Matić pred Partizan: Na nama je da radimo, zato sam došao

Trener fudbalera Novog Pazara Slavko Matić rekao je danas da će ekipa koju je tek preuzeo pokušati da izgleda nešto drugačije protiv domaćeg Partizana, u predstojećoj utakmici 29. kola Super lige Srbije.

“Cenim jako kolegu Igora Duljaja, koji je mnogo stvari dobrih uradio za Partizan. Imaju oni i problema, ali nećemo o protivnicima jer nemamo vremena. Moram da pronađem najbolju formulu za kratko vreme. Dovoljno je da se neke stvari promene, da se nešto ubaci. Na nama je da radimo, zato sam i došao”, rekao je Matić.

On je na klupi Pazaraca nasledio Igora Matića, posle čijeg odlaska je ekipu u porazu od TSC-a (3:4) vodio član stručnog štaba Dragan Žarković.

“Pazar ima odlične igrače. Pričao sam sa Ademom Ljajićem, Sejdubom Sumom, Markom Šćepovićem i ostalima. Sa strancima sam imao odvojen sastanak. Brzo se sve dešava. U osam dana imaćemo tri utakmice. Veliki izazov i ja sam ga sa zadovoljstvom prihvatio. Za Pazar me vežu lepe uspomene”, naveo je Matić.

Partizan je drugi na superligaškoj tabeli sa 67 bodova, a devetoplasirani Novi Pazar ima 35 bodova.

“Nećemo se fokusirati samo na tabelu. Ne zavisi više ništa samo od nas. Tu je Napredak, koji je pobedio ekipu Javora (3:0). Imamo i utakmicu (protiv Radničkog 1923 u Kragujevcu) u četvrtfinalu Kupa Srbije”, kazao je Matić.

Matić je predvodio Novopazarce u prvoligaškoj sezoni 2019/20, ali je smenjen posle osmog kola.

Partizan i Novi Pazar igraju u nedelju od 20.00 na stadionu u Humskoj.

M. Minić

The post Matić pred Partizan: Na nama je da radimo, zato sam došao appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO