Memić: SDA boli naš uspeh

Odgovarajući na navode predsednika Gradskog odbora SDA Šefćeta Zatrića, predsednik gradskog odbora Sandžačke demokratske partije u Novom Pazaru Husein Memić istakao je na konferenciji za novinare da se racionalizacija sprovodi u celoj zemlji, te da se ona mora sprovesti I u Novom Pazaru, kako bi gradu bilo bolje.

On je rekao da se prilikom racionalizacije nije razmatrala stranačka pripadnost već to da li su postojeća radna mesta potrebna. Memić je naglasio da su od trenutka preuzimanje vlasti, SDP i, osnivač stranke Rasim Ljajić pužili ruku pomirenja svima, te da nijedan radnik nije ostao bez posla.

Memić podsetio je kako je Novi Pazar izgledao pre 8 godina,kada je vlast činila Stranka demokratske akcije, a kako danas. Memić kaže da je gradska vlast za manje od dva mandata učinila mnogo za bolji život svih građana Novog Pazara.

“Građani su svedoci koliko se radi na svim poljima, od sporta, kulture do infrastrukture, to je jasno i legitimno je da boli političke neistomišljenike. Laži koje iznose karakterišu njih, ali nije lepo da u mesecu Ramazanu pričaju o onima, koji su najviše uradili u istoriji Novog Pazara. U Bukrešu i Potoku SDP nema većinu glasova , a sve smo asfaltirali, a napravili smo u tom delu grada i gerentološki centar. To je dokaz da ovu stranku zanima narod i zato imamo veliku podršku, a oni su na nekoj političkoj margini. Podele, koje su oni napravili su najveće negativne podele u istoriji Bošnjaka, posvadili su saf sa safom. Sramota je da oni pričaju o Novom Pazaru, svakog od njih koji je tada bio na vlasti, treba da je stid kada govore o gradu. Sramno je da oni pričaju kako se radi kada u svim gradskim ili republičkim institucijama u kojima su vladali napravili su haos, napravili dugove, delili novac svojima ili sebi u džep. Govore da mi želimo da isteravamo radnike, a racionalizacija je u celoj zemlji i nažalost koja mora da se sprovede kako bi ovom gradu bilo bolje. Kako smo se mi ophodili prema radnicima to znaju svi, kada je SDP došla na vlast, osnivač Rasim Ljajić je pružio ruku pomirenja svima i niko nije ostao bez posla, ti ljudi i dan danas rade. Sećamo se kako je ličio treći sprat. Treći sprat je ličio na bastion dok su oni vladali, bacali su radnike sa stepenica i oni su sada zaštitinici nekih prava radnika”, rekao je Memić .

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO