Muzafer Čepeljac plasirao se na svetsko prvenstvo u bodobildingu

Novi Pazar – Muzafer Čepeljac, reprezentativac Srbije u bodibildingu i fitnesu nastupaće sa reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Koperu u Sloveniji. Čepeljac se na Svjetsko prvenstvo plasirao osvojivši treće mjesto na kvalifikacionom turniru održanom u Ćupriji.
On je jedini takmičar iz Novog Pazara, iako novajlija na takmičenjima, Čepeljac ima iskustva kada je IBFF federacija u pitanju. Njemu ni prije takmičenja bodibilding i fitnes nisu strani. Gostovao je na brojnim šampionatima u zemlji i regionu, a organizator je i mnogih seminara u našem gradu na kojima su mu gosti bili svjestki i državni šampioni u bodibildingu i fitnesu.
Sada i njega očekuje do sada najveće takmičenje u njegovoj karijeri na kome će učestvovati.
On ističe da je zadovoljstvo još veće što je jedini učesnik iz Novog Pazara. Napominje da bez podrške porodice, njegovog poslodavca, a sada i podrške grada Novog Pazara sebi ne bi mogao da obezbjedi odlazak na Svjetski šampionat u Sloveniji.
Čepeljac je pozvao i ostale momke koji se bave bodibildingom rekreativno, da uz napore mogu postići vrhunske rezultate u profesionalnom bavljenju bodibildingom.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO