Na divljem prelazu peške prešao u Srbiju, ali bacio torbu punu droge: Policija intenzivno traga za muškarcem

Prijepolje- U pograničnom području na teritoriji opštine Pljevlja pripadnici granične policije Crne Gore pronašli su odbačenu putnu torbu u kojoj se nalazilo 20 pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine oko 21,6 kilograma.

– Odbačena putna torba pronađena je u neposrednoj blizini granične linije, na teritoriji Republike Srbije. Ovo se dogodilo nakon što su pripadnici policije primetili nelegalan prelazak državne granice jednog nepoznatog lica iz pravca Crne Gore u pravcu Republike Srbije, a koje je nosio putnu trobu. Kad su ga uočili krenuli su u pretragu terena i pronašli upravo torbu sa materijom za koju se sumnja da je marihuna, ali ne u lice koje je nelegalno prešlo ganicu, potvrđeno je u MUP-u.

Dalje postupanje u ovom predmetu preuzeli su policijski službenici PU Prijepolje i u saradnji sa Viši javnim tužilaštvom u Užicu, koji će nastaviti da rade na identifikaciji lica koje je odbacilo torbu.

– Povodom ovog predmeta službenici Sektora granične policije nastaviće operativni rad, a sva raspoloživa saznanja razmjenjivaće sa policijskim službenicima Republike Srbije“, navodi se u crnogorske policije.

Indeksonline/Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO