Ne nasedajte na provokacije, četnik Živković je bolesnik!

Četnički komandant koji evo sada već po drugi put najavljuje pokret na Novi Pazar u svom medicinskom kartonu ima i jednu stavku koju krije kao žaba veđe!

Naime samoproklamovani četnički vođa je čak dva puta boravio u klinikama za mentalno obolele a za to kako tvrdi naš izvor poseduje i pair “crno na belo” pa zbog toga svaka njegova nova ludost prođe nekažnjeno od organa reda.

Dva puta je “ludi Braca” kako ga zovu prijatelji imao mentalnih problema pa je zbog toga morao da bude hospitalizovan na specijalističkim klinikama. Nakon toga on je shvatio da može da radi šta hoće i počeo je da halucinira i na srpskom nacionalizmu zarađuje novac.

Njegova “ekskurzija” u Ukrajinu samo je način da na sebe skrene pažnju, izvori koji su upoznati sa njegovim delovanjem kažu da “dana rata video nije već se tamo opijao i preko interenta prikupljao enormne svote novca za četnike u Novorusiji a sada taj isti scenario primenjuje i u Srbiji a Novi Pazar mu je idealna meta za još malo preostalih koji mu veruju”.

Kada je prvi put najavio  pokret na Novi Pazar pošao je sa svoja četiri ađutanta bez ikoga više i došao do Kraljeva gde je zaustavljen od pripadnika policije i vraćen u Kruševac. No, nije to njegov jedini pohod. Pre izvesnog vremena kada se pucalo po Kumanovu navodno je krenuo svojim vozilom “da pomogne braći Makedoncima” ali su ga i na tom putu zaustavile jake policijske snage i vratile nazad odakle je i došao.

 

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO