NEMA VIŠE OD JEDNE ISTINE!!! Povodom priloga na TV Sandžak u vezi donacije prijepoljskoj bolnici, SDP izdaje saopštenje

Povodom priloga na TV Sandžak u vezi donacije prijepoljskoj bolnici, SDP izdaje sledeće saopštenje :

Razumijemo ogroman strah od otkrivanja istine ljudi koji sebe smatraju političarima ali ne razumijemo potrebu prebacivanje krivice na SDP za sve afere koje permanentno prizvode. Takodje ne razumjemo toliku žuč i napetost koju su akteri pomenutog priloga pokazali umjesto da pokažu račune, otpremnice i dokaz plaćanja. U nedostatku argumenata koriste jezik mržnje, pljuvanja, prijetnji i prebacivanje krivice.

Novinari imaju pravo da se bave istraživanjem pogotovu kada je nešto jako sumnjivo. Novinar koji je pisao o uvećanoj cijeni donacije sigurno ima podatke gdje je celokupna roba kupljena, koliko je stvarno plaćena, kojim vozilom je preuzeta a postoje i registarske tablice koje se jasno vide na snimku prilikom predaje donacije. Neko je pomenuo i SUD, tako i treba, ako je neko uradio nesto protivzakonito, treba da mu se sudi a ko je taj odlučiće upravo sudija na osnovu dokaza.

Nažalost i ovog puta je nepotrebno stvorena afera, jedan human gest privrednika iz dijaspore koji je želeo da pomogne rodnom kraju je zasenjen zbog želje da se politika promoviše onde gdje joj nije mjesto. Zbog čega su akteri željeli da uvećaju vrjednost donacije to neka služi njima na čast, donatoru svakako hvala u ime svih gradjana Prijepolja. A istina može biti samo jedna.

U Prijepolju

07.09.2018 g SDP- Prijepolje

ESAD HODŽIĆ

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO