Nikola Trajković novi trener FK Novi Pazar

Fudbalski klub Novi Pazar sa zadovoljstvom objavljuje imenovanje Nikole Trajkovića za novog trenera našeg kluba. Nakon završetka poslednjeg kola Mozzart Bet Super lige Srbije, doneta je odluka da će Trajković preuzeti vođenje tima u narednoj sezoni.

Nikola Trajković, rođen 1981. godine u Beogradu, donosi bogato iskustvo kako iz trenerske, tako i iz igračke karijere. U svojoj trenerskoj karijeri, Nikola je stekao dragoceno iskustvo vodeći ruski Rostov (U21). Bio je glavni trener u norveškom Flekkerøyu, dok je kao pomoćni trener radio u Radničkom Nišu i renomiranom Malmeu. Takođe je vodio Radnički Niš kao glavni trener, i to u dva navrata.

Kao igrač, Trajković je imao bogatu karijeru, nastupajući za klubove poput ETO FC Győr, FK Čukarički, Crvenu zvezdu, Zetu Golubovac, Vojvodinu i Kolubaru.

Po isteku ugovora sa dosadašnjim šefom stručnog štaba, Slavkom Matićem, upravni odbor kluba je odlučio da neće doći do produžetka ugovora. Slavko je preuzeo naš klub koji je zaista bio u teškoj takmičarskoj krizi i veoma korektno priveo sezonu kraju. Zahvaljujemo se na dosadašnjem radu i želimo mu sve najbolje u daljoj trenerskoj karijeri.

“Ovih dana očekujemo zvanično predstavljanje Nikole Trajkovića, gde ćemo prezentovati kompletan stručni kadar i ambicije za narednu sezonu. Sigurni smo da će Nikola, sa svojim znanjem, iskustvom i posvećenošću, doprineti daljem uspehu našeg kluba” – navode iz kluba.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO