Novi Beskompromisni Stand up stiže u martu!

Posle velikog uspeha sa prvim Beskonceptualnom Stand-up komedijom, glumac Semir Gicić gostovaće sa novim Beskompromisnom komedijom u mnogim gradovima i opštinama. U Novom Pazaru će publika imati priliku da odabere dva termina za 8. mart – Dan žena.

6. mart – RAŠKA (Kulturni centar) u 20h

7. mart – ANDRIJEVICA (Kulturni centar) u 18h

7. mart – PLAV (Kulturni centar) u 20h

8. mart – NOVI PAZAR (Kulturni centar) u 19h i 20:30h

9. mart – PETNJICA (Kulturni centar) u 18h

9. mart – BERANE (Kulturni centar) u 20h

10. mart – SJENICA (Ustanova kulture) u 19:30h

11. mart TUTIN u 20h

13. mart – OBRENOVAC (Sportsko-kulturni centar) u 20h

15. mart – PODGORICA (Kobajagi Pub) u 20h

1. april – BEOGRAD (Akademija 28) u 20h

2. april – NOVI SAD (Kulturni centar) u 20h

Tema ove monokomedije je „Male stvari koje nas vežu“, te se posebno stavlja akcenat na situacije u kojima se mali čovek svakodnevno nalazi.

Komedija je svojevrsni nastavak Beskonceptualnog Stand up-a sa kojim je Semir punio sale širom EX – Jugoslavije zbog popularnosti klipova na društvenim mrežama. Prvi deo odigran je preko 60 puta za pet meseci, te je zbog Korona virusa prekinuta turneja. Izvedena je širom Srbije, Crne Gore, BiH, Makedonije, ali i u Nemačkoj, Češkoj, Švedskoj i drugim država u kojima žive ljudi sa prostora EX-Jugoslavije. U njegovim nastupima nema viceva, jeftinih metafora, pevanja, igranja i drugog badava trošenja vremena.


Autor je popularnih predstava: Pazi s kime spavaš, Ljubavne igrarije, Čekajući ministra, Imamo dojavu, Pinokio za odrasle, Ko vama dade predstavu, Deža vi i drugih.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO