Novi Pazar nagrađuje izvrsnost: Priznanja za najbolje učenike i mentore

Novi Pazar – Na svečanosti koja je odjeknula ponosom i inspiracijom, Grad Novi Pazar je odlikovao svoje najsvetlije umove – učenike i njihove mentore koji su postigli izuzetne uspehe na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

U atmosferi koja odražava duboko poštovanje prema obrazovanju, Nihat Biševac, je u ime grada, obratio se mladim laureatima: „Dragi učenici, znanje je vaše najveće bogatstvo i siguran kompas u životu. Vaša stručnost i obrazovanje su temelji na kojima se gradi budućnost naše zajednice i novih generacija. Grad će vas neumorno podržavati na putu ka znanju i novim visinama uspeha.“

Ovogodišnji prijem je bio proslava obrazovanja i odanosti učenja, sa 86 učenika i mentora koji su dobili priznanja i simbolične novčane nagrade za svoj trud i postignuća. Naglasak je stavljen na kontinuirana ulaganja grada u obrazovni sistem, stvarajući tako bolje uslove za školovanje i izgradnju prosperitetnije budućnosti za sve građane Novog Pazara.

Ova tradicionalna ceremonija nije samo odavanje počasti izvanrednim pojedincima, već i jasan signal da je u Gradu Novi Pazar obrazovanje visoko na listi prioriteta, pružajući nadahnuće i motivaciju za buduće generacije da teže izvrsnosti.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO