NOVI PAZAR: Počeli radovi na rekonstrukciji drugog dela Ulice generala Živkovića

Počela je rekonstrukcija drugog dela Ulice generala Živkovića. Drugom fazom projekta obuhvaćena je zamena celokupne infrastrukture. Projekat je vredan više od 48 miliona dinara. Uporedo se radi i zamena podzemne infrastrukture u Cetinjskoj ulici.

Meštani koji stanuju u drugom delu ulice generala Živkovića obradovali su se početku radova na rekonstrukciji preostalih 660 metara ove jedne od najdužih I najprpometnijih ulica u gradu. Radovi su počeli danas.

Ovo nije jedini projekat na kome će se raditi ove godine. Važni poslovi u okviru durgih projekata već su započeti. Radi se u više delova grada. Potpuna rekonstrukcija podzemne ingrastrukture u toku je u Cetinjskoj ulici. Azbestne cevi biće zamenjene novim , a meštanima će biti omogućeno bolje vodosnabdevanje.

Radovi na infrastrukturnom uređenju u Novom Pazaru izvode se na nekoliko lokacija u gradu.

Podsećamo, pre nekoliko dana u Ministarstvu privrede je potpisan ugovor o rekonstrukciji drugog dela Ulice generala Živkovića.

„Ministarstvo privrede je donelo Uredbu i objavilo javni poziv početkom godine. Aplicirali smo sa urednom projektno-tehničkom dokumentacijom za rekonstrukciju prilaza poslovnoj zoni u Muru, odnosno drugog dela Ulice generala Živkovića. Ministarstvo je odlukom ministra raspodelilo sredstva i mi smo danas potpisali ugovor“, kazao je za RTV Novi Pazar koordinator za infrastrukturne projekte Grada Novog Pazara Nihad Hasanović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO