Novo hapšenje u Novom Pazaru, pronađen ukradeni nakit iz porodične kuće u naselju Jerka

MUP U sklopu intenzivne policijske akcije u Novom Pazaru, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave Novi Pazar, uhapsili su bivšeg policijskog službenika Dž.A. zbog sumnje u povezanost sa razbojništvom u naselju Jerka, koje se dogodilo 1. novembra tekuće godine.

Prema informacijama do kojih je došla redakcija portala indeksonline.rs, Interventna jedinica policije je kod osumnjičenog u vozilu pronašla zlatni nakit, za koji se pretpostavlja da potiče iz razbojništva koje se desilo u porodičnoj kući u naselju Jerka. Dž.A. je, zanimljivo, otac glavnog osumnjičenog za ovaj razbojnički akt, koji je uhapšen 7. novembra.

Podsetimo, Dž.B.(1991) i E.B.(1999) se terete da su 1. novembra provalili u porodičnu kuću u Jerki, gde su pod pretnjom vezali i zaključali staricu, odnoseći znatnu sumu novca, oko 10.000 evra, i automobil marke “Škoda”. Automobil je kasnije nađen spaljen u blizini Sebečeva, na putu između Novog Pazara i Tutina.

Policija je takođe otkrila da su nakon pljačke kuće, osumnjičeni provalili u džamiju u Sebečevu i ukrali uređaj za video nadzor, verovatno u cilju uništavanja dokaza.

Osumnjičenom Dž.A. je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, dok se ostala dva osumnjičena i dalje nalaze u pritvoru.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO