NSZ: Klikom do šanse za posao

NOVI PAZAR – Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) organizuje Virtualni sajam zapošljavanja, koji počinje sutra 30. novembra u 10 sati ujutru i trajaće do 16 časova. Sva zainteresovana nezaposlena lica, bez obzira da li su na evidenciji NSZ ili ne, mogu učestvovati. Potrebno je samo da se registruju na www.nsz-virtelnisajam.rs i na klik dođu do šanse za posao.

“Sajam se realizuje na republičkom nivou uz prisustvo poslodavaca iz cele Srbije. Za sada su prijavljena 83 poslodavca koji nude ukupno 380 slobodnih radnih mesta. Sa teritorije koju pokriva Filijala NSZ Novi Pazar, registrovane su dve firme koje iskazuju potrebu za radnicima AD “Ukras” i “Mizan Line” – izjavila je PR Filijale NSZ Novi Pazar Aida Bojadžić.

Naglasila je da je registracija na web platformi vrlo jednostavna i pozvala nezaposlene da se prijave u što većem broju. Ukoliko su nekima ipak potrebne instrukcije kako da uspešno pristupe portalu i da se registruju, napominje Bojadžić, mogu se obratiti svojim savetnicima lično u prostorijama NSZ.

“NSZ već dugi niz godina radi na digitalizaciji svojih usluga, tako da je ovo još jedan korak na tom putu. Pratimo savremene trendove, jer nam je cilj da budemo efikasniji, pristupačniji i bolji partneri, kako našim nezaposlenim licima tako i poslodavcima”, rekla je Bojadžić.

Virtuelni sajam zapošljavanja Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje uz podršku Njemačke razvojne saradnje, koju sprovodi GIZ.

rtvnp.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO