Odbojkaši Novog Pazara priželjkuju uspeh u Kupu Srbije

1323

Trener odbojkaša Novog Pazara Milan Gršić rekao je danas da je plasmanom na završni turnir Kupa Srbije ostvaren plan u tom takmičenju, ali da to ne umanjuje ambicije njegove ekipe u polufinalnoj utakmici protiv Crvene zvezde.

“Ništa nije nemoguće, pokušaćemo da uđemo u finale. Zadovoljan sam trenutnom formom i igrača, koji su više nego raspoloženi da naprave uspeh u istoriji kluba”, rekao je Gršić na konferenciji za novinare.

Novi Pazar i Crvena zvezda će u subotu od 20.30 u Požarevcu odmeriti snage u drugoj polufinalnoj utakmici 51. Kupa Srbije, a prethodno će, u 18.00, igrati domaći Mladi radnik i Vojvodina. Pobednici tih mečeva borića se za trofej u nedelju od 18.00

“Imamo neki plan, videćemo hoće li biti potrebe da ga menjamo tokom susreta”, kazao je Gršić.

Kapiten Pazaraca Hamza Zatrić ocenio je da poslednje igre njegovog tima mogu da budu nagoveštaj iznenađenja u duelu sa crveno-belima.

“Raduje uspon naše forme, bolji smo iz utakmice u utakmicu i dobro se osećamo na terenu. Imamo i komunikaciju, ranije nam je nedostajala. Neće manjkati motiva protiv aktuelnog i dugogodišnjeg šampiona, uigranog tima koji zna šta radi. Na nama je da njihove mane, ako ih ima, pokušamo iskoristiti”, kazao je Zatrić.

Crvena zvezda je obe superligaške utakmice protiv Novog Pazara dobila rezultatom 3:0.

“U Pazaru nismo lako izgubili, prvi i treći set igrani su na razliku. Da su pripali nama, možda bi sve otišlo u nekom drugom smeru”, rekao je Zatrić.

Pobednički pehar u Kupu Srbije za odbojkaše brani novosadska Vojvodina.

izvor: rtvnp.rs