Odloženo suđenje optuženoj da je falsifikovanom diplomom pružala “antiejdž” usluge

BEOGRAD – U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je za 16. septembar odložen početak suđenja Snežani Stević optuženoj da se sa falsifikovanom diplomom, u svojoj ordinaciji u Beogradu na vodi, bavila pružanjem stomatoloških usluga i “antiage” usluga.

Suđenje je odloženo zbog izostanka branioca optužene Stevanović, koji je kao razlog nedolaska naveo drugi predmet kom mora da prisustvuje.

Na početku suđenja u septembru ona bi trebalo da iznese odbranu.

Optužnim predlogom tužilaštvo je sudu predložilo da Stević oglasi krivom za produženo krivično delo falsifikovanje isprave i nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo i osudi na kaznu zatvora od godinu i po dana.

Sumnja se da je Stević navedena krivična dela počinila tako što se od 21. novembra 2021. godine do dana podnošenja krivične prijave u svojoj stomatološkoj ordinaciji “BV dental estetic” na Savskom vencu bavila pružanjem stomatoloških usluga i usluga “antiejdž” medicine sa navodno stečenim zvanjem “doktor stomatologije” i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini, za koju je naknadnim proverama utvrđeno da je falsifikovana.

Osumnjičena se registrovala u Agenciji za privredne registre kao Snežana Stević, sa registrovanom delatnošću “stomatološka praksa” i bavila se navedenim uslugama bez adekvatnog zvanja i stručne spreme.

Prilikom saslušanja u tužilaštvu ona je osporila da je diploma Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini falsifikat, dok nije negirala da je pružala stomatološke usluge i usluge “antiejdž” medicine.

indeksonline.rs/Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO