Opozicija zloupotrebila slučaj stradalog Džigala: Prljava politička igra preko leševa sugrađana

Opozicija gazi preko leševa! Slučaj nastradalog gasterbajtera iz Holandije Sulje Džigala, koji je pre nekoliko dana tragično poginuo tako što je upao u otvor za lift zgrade u izgradnji, još nije dobio svoj zvaničan policijski epilog, a pripadnici opozicije u Sjenici, iskoristilu su ovu tragediju kako bi pokušali da diskredituju koalicionog partnera SNS-a u zlatiborskom okrugu, nepunih šest meseci pred lokalne izbore.

Umesto da Sjenica u miru sahrani svog sugrađanina i da policija do kraja rasvetli ovu tragičnu smrt, opozicionarske struje u Sjenici okrenule su pažnju javnosti na ličnu verziju odgovornih za slučaj Džigala. Opozicija je nesrećan slučaj stradanja Sulje Džigala pripisala predsedniku GG Bez Diskriminacije Aldinu Kurtoviću, koalicionom partneru Srpske Napredne Stranke koji je, između ostalog privrednik koji se bavi nabavkom građevinskog materijala, optuživši ga da je lično odgovoran za Džigalovu smrt.

Najpre je plasirana informacija da je Kurtović vlasnik zgrade i da je zbog neadekvatnog obezbeđenja zgrade u izgradnji, došlo do stradanja sjeničanina Sulje, iako je policija na licu mesta pozvala pravog vlasnika, koji je pristigao sa kompletnom dokumentacijom. Ne samo da je Kurtoviću pripisano vlasništvo zgrade, koja se inače gradi u javno – privatnom partnerstvu sa Opštinom Sjenica, već mu je direktno stavljena meta na čelo kao lica odgovornog za smrt sjeničanina Džigala.

Šemsudin Toković, biznismen iz Sjenice, finansijer kampanja protiv koalicionih partnera SNS-a i članova Srpske napredne stranke, ovog puta otišao je u potpunu krajnost igrajući prljavu političku igru preko leševa sugrađana, kako bi diskreditovao sve one koji predstavljaju najopasnije takmace na predstojećim lokalnim izborima. Poznato je da pomenuti finansijer stoji iza niza napisa u medijima, ali i na društvenim mrežama o gotovo svim viđenijim SNS-ovim članovima u Sjenici, Novom Pazaru i Prijepolju, koristeći Admira Muratovića, koji je politički preletač.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO