OTKRIVAMO! Jahja Fehratović histerisao jer je ostao bez svih funkcija i ne pita se nizašta!

Figurativni predsednik BDZS Jahja Fehratović koji je danas histerisao na novopazarskoj skuštini pokazujući tako nepoštovanje prema tom domu ostao je bez ijedne funkcije pa je potrešen tom vešću nasrnuo na doktora Muamera Bačevca.

Kako saznaje Sandžakhaber Fehratović je poslednjih dana vidno uznemiren jer ga nema na mestima gde bi se kao predsednik stranke trebalo pojaviljivati a to su pregovori kod predsednika Nikolića gde je Zukorlić poveo mlađahni tim Tandira i Đerleka a nema ga ni na mestu šefa odborničke grupe u skupštini grada i tu funkciju je izgubio, jer je šef Admir Muratović.

Napad histerije i besa koji ne sme da iskali prema svojim pretpostavljenim Fehratović je iskoristio kako bi skrenuo pažnju na sebe i ispraznio se jer nije lako čoveku koji se na papiru vodi kao predsednik a ustvari on je samo mrtvo slovo na papiru.

Fehratovićev razvojni put kretao se od objavljivanja knjige u kojoj je žestoko kritikovao Muamera Zukorlića, preko nosača kofera novinarstva, književnika, tv voditelja u pokušaju i na kraju političara. Očigledno da su godine opozicije učinile svoje i sada kada treba da se dokopa nekakve vlasti on očigledno ostaje bez ičega i dalje će morati da sluša tuđa naređenja i potpisuje saopštenja.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO