Počela ugradnja hibridne trave na Gradskom stadionu

Radovi na postavljanju hibridne trave najmodernije tehnologije zvanično su počeli na Gradskom stadionu, domaćem terenu Fudbalskog kluba Novi Pazar. Ovaj značajan projekat, koji se realizuje sa Fudbalskim savezom Srbije, ima za cilj unapređenje kvaliteta terena i obezbeđivanje boljih uslova za igrače. Novi Pazar je među šest stadiona u Srbiji koji će dobiti hibridnu travu u okviru prve faze projekta, javlja RTV Novi Pazar.

„Današnji dan označava početak nove ere za naš klub i naš grad. Postavljanje hibridne trave, koja kombinuje prirodne i sintetičke materijale, omogućiće nam da igramo na terenu najvišeg kvaliteta tokom cele godine, bez obzira na vremenske uslove. Ovaj projekat nije samo investicija u naš stadion, već i u budućnost fudbala u Novom Pazaru,“ izjavio je Međedović.

Glavni izvođač radova je renomirana grčka firma, poznata po svojoj ekspertizi u oblasti sportske infrastrukture. Radovi će trajati dva meseca, a očekuje se da će novi teren biti spreman za korišćenje polovinom avgusta.

Tokom trajanja radova, FK Novi Pazar će svoje domaće utakmice privremeno igrati na Atletskom stadionu, a uvrliko se i tu radi na ispunjavanju svih proposa za odigravanje mečeva u Super ligi Srbije.

Pored ovog projekta, Međedović je najavio i izgradnju južne tribine, koja će dodatno poboljšati kapacitet i uslove za gledaoce na Gradskom stadionu.

The post Počela ugradnja hibridne trave na Gradskom stadionu appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO