Počelo postavljanje hibridne trave: Plavo-beli se sele na Hadžet za početak prvenstva

FK Novi Pazar započeo je radove na postavljanju nove hibridne trave na svom stadionu, što će značiti da će plavo-beli prvog rivala u otvaranju prvenstva, ekipu Spartaka, dočekati na Atletskom stadionu Hadžet u svom gradu. Radovi, koji su planirani da traju oko 60 dana, mogli bi značiti da će Pazarci na istom mestu ugostiti i OFK Beograd u trećem kolu, kao i lučansku Mladost u petom kolu.

Generalni sekretar kluba, Fikret Međedović, optimističan je u vezi s brzim napretkom radova: “Rok završetka radova je dva meseca, a nadamo se da ćemo već 15. avgusta igrati prvu utakmicu na novoj travi. Dobili smo čvrsta obećanja da ćemo uskoro započeti i radove na južnoj tribini.”

Radove na Gradakom stadionu izvodi Grčka firma Helasod, koja daje čvrste garancije da će rokovi biti ispoštovani.

Međedović je dodao da je Atletski stadion unapred pripremljen za ove promene: “Proširili smo teren na standardne dimenzije i sa nadležnima iz FSS-a ćemo obaviti tehničke pripreme, uključujući postavljanje VAR pozicije i sličnih stvari.”

Nova hibridna trava će omogućiti navijačima da uživaju u novom terenu sa najsavremenijom podlogom. “Nadam se da će naši gledaoci uživati na novom terenu i da ćemo gledati najbrži i najlepši fudbal,” rekao je Međedović za indeksonline.rs.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO