Policijska akcija u Novom Pazaru: Uhapšena dva osumnjičena koji su vezali staricu i odneli veću količinu novca (FOTO/VIDEO)

Policija u Novom Pazaru izvela je večeras efikasnu akciju u kojoj su uhapšena dva lica, Dž.A. i E.B., zbog sumnje da su učestvovala u nedavnim razbojništvima.

Nakon temeljite istrage i rada na terenu, novopazarski inspektori odeljenja kriminalističke policije, uspeli su da identifikuju i liše slobode osumnjičene.

Prema saznanjima portala indeksonline.rs, sumnja se da su Dž.A. i E.B. 1. novembra provalili u porodičnu kuću u naselju Jerka, gde su uz pretnju vezali i zaključali staricu, odnoseći oko 10.000 evra i automobil marke “Škoda”. Vozilo je kasnije pronađeno spaljeno u blizini Sebečeva, na putu između Novog Pazara i Tutina.

Dodatno, inspektori su otkrili da su osumnjičeni, nakon razbojništva, provalili i džamiju u Sebečevu odakle su ukrali uređaj za video nadzor, verovatno u pokušaju da unište dokaze.

Osumnjićenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO