POZNATI DETALJI! Radnici Vodovoda automobilom usmrtili dvogodišnju Danku Ilić

Foto:MUP BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je mala Danka Ilić ubijena i da su dva lica koja su priznala da su ovo delo učinila uhapšena. Potraga za dvogodišnjom devojčicom trajala je deset dana, a njenim nestankom u Srbiji je prvi put pokrenut sistem Pronađi me.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija – uhapsili su S. J. (1974) i D. D. (1974), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili dvogodišnju devojčicu Danku Ilić. Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, a u toku je pretraga terena u potrazi za telom.

Policija nastavlja intenzivan rad na ovom slučaju, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost, navodi se u saopštenju MUP-a Srbije.

Uhapšeni su, kako javljaju mediji, radnici Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod” Bor.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13.52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić počela je 26. marta, a zbog njenog nestanka prvi put je pokrenut sistem za pronalaženje maloletnika “Pronađi me”.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su uhapšena dva lica koja su priznala da su ubila devojčicu Danku Ilić.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO