Predizborne aktivnosti, 37 dan kampanje

Trideset sedmi dan kampanje za parlamentarne i lokalne izbore u Srbiji. Predstavnici stranaka i kolaicija nastavljaju sa predizbornim aktivnostima.

Tepić: Naša koalicija je jedina garancija da će biti nulte tolerancije na korupciju Nosioci izborne liste “Novi Pazar protiv nasilja, Marinika Tepić – Benjamin Birđozlić”, razgovarali su sa građanima Novog Pazara na Gradskom šetalištu.

„Najveća borba ovog trenutka u Srbiji je kako preživeti i tu borbu vodi svaka porodica svakodnevno“ rečeno je na današnjem skupu. Lista “Novi Pazar protiv nasilja – Marinika Tepić Benjamin Birđozlić” na listiću za lokalne izbore u Novom Pazaru nalazi se pod brojem sedam.

SDA Sandžaka za snažniji glas Bonjaka na međunarodnoj sceni Kandidat za narodnog poslanika liste “SDA Sandžaka – dr. Sulejman Ugljanin”, Mirza Hajdinović, rekao je da je potreban snažniji glas Bošnjaka na međunarodnoj sceni.

“Štitimo identitet Bošnjaka, posebno danas, u vreme aktuelnih ratova i opšte antisilamske histerije. U trenutku, kada celi svet zatvara oči pred cionističkim ubijanjem na hiljade dece, žena i civila u Palestini. Neka nam Palestina bude opomena da čuvamo identitet”, naveo je Hajdinović.

Ferhan Sejdović lista “Zajedno za budućnost i razvoj – Koalicija za mir i toleranciju” “Kada se spoje želja i ljubav prema rodnom kraju i kada shvatite da je neophodno realizovati projekte koji ostaju i koriste cijeloj zajednici i svim generacijama, onda ništa nije nemoguće, pa ni hipodrom u Sjenici”, rekao je između ostalog Ferhan Sejdović sa liste “Zajedno za budućnost i razvoj – Koalicija za mir i toleranciju”.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO