Predsednik GrO SNS Novi Pazar i ministarka za državnu upravu dogovorili posetu Novom Pazaru

Danas, u Beogradu, predsednik GrO SNS Novi Pazar i član gradskog veća grada Novog Pazara, Nikola Jolović, sastao se sa ministarkom za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Jelenom Žarić Kovačević, kako bi razgovarali o aktuelnim temama i potrebama grada Novog Pazara.

Na radnom sastanku, koji je bio od izuzetnog značaja za dalji razvoj grada, dogovoren je i dolazak ministarke u Novi Pazar. Očekuje se da će poseta ministarke Žarić Kovačević doprineti unapređenju saradnje između lokalne samouprave i državnih institucija, kao i identifikaciji prioriteta za buduće projekte i investicije u gradu.

Predsednik Jolović izrazio je zadovoljstvo zbog susreta i istakao važnost dalje saradnje između lokalnih i republičkih institucija u cilju poboljšanja uslova života građana Novog Pazara.

Ovaj sastanak predstavlja još jedan korak ka jačanju veza između lokalne i centralne vlasti, te potvrđuje predanost obe strane u unapređenju lokalne samouprave i pružanju boljih usluga građanima. Poseta ministarke Žarić Kovačević Novom Pazaru očekuje se uskoro, a detalji o programu posete biće naknadno objavljeni.

AI

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO