Prijem kod gradonačelnika za šampione 58. MOSI

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac upriličio je prijem u Gradskoj upravi za učesnike juče završenih 58. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara.

Biševac je sportistima i sportskim radnicima čestitao na rezultatima i uspehu koji su ostvarili, ali i na tome što su na veličanstven način predstavili svoj  grad.

Podsetimo, na ovogodišnjim, 58. Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama (MOSI), održanim u Kolašinu (Crna Gora) na kojima su učestvovali takmičari iz 29 opština, sa 224 ekipe, ekipa Novog Pazara postigla je izvanredne rezultate kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji. Skoro 2.000 takmičara iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore nadmetalo se u 15 sportskih disciplina. Ekipa Novog Pazara je ove godine na igrama uzela učešće sa ukupno 110 takmičara. Brojne medalje kako u pojedinačnoj tako i u ekipnoj konkurenciji donele su Novom Pazaru titulu sveukupnog pobednika igara.

Najuspešniji takmičar 58. MOSI igara u Kolašinu je takmičar Novog Pazara, atletičar Aldin Ćatović koji je oborio rekord star 22 godine u dosciplini 1.500metara. Osvajač je jedne zlatne medalje.

A.N.

Sportski savez Novi Pazar

The post Prijem kod gradonačelnika za šampione 58. MOSI appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Prijem kod gradonačelnika za šampione 58. MOSI appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO