Prvenstvo Srbije u full kontaktu: Mladi Novopazarci predvođeni Vahidom Kicarom spremni za borbu

Sutra će Požarevac biti poprište uzbuđenja i adrenalina jer se održava Prvenstvo Srbije u full kontaktu, na kojem će se boriti hrabri mladi borci iz različitih delova zemlje. Među njima će biti i talentovani borci iz Novog Pazara, predvođeni Vahidom Kicarom i Jasminom Fekovićem, iz kluba borilačkih veština “Sandžak Warriors”.

U kategoriji starijih juniora do 81 kilograma, u ring će stupiti Hamza Dedić, spreman da pokaže svoje veštine i snagu. Sa njim će biti i Imer Lakota, koji će predstavljati “Sandžak Warriors” u kategoriji do 60 kilograma.

Očekuje se žestoka konkurencija i uzbudljive borbe, a borci iz Novog Pazara spremno su se pripremali za ovaj izazov. Vahid Kicar, njihov trener i vođa, ističe da su njegovi puleni spremni da pokažu svoj talenat i borbeni duh na nacionalnom nivou.

Svi ljubitelji borilačkih veština sigurno će uživati u ovom spektaklu, koji će doneti uzbuđenje i dinamiku u borilački svet Srbije. Pratite ovaj događaj i podržite mlade Novopazarce u njihovoj borbi za vrhunski rezultat.

AI

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO