RASPAD BDZ SANDŽAKA U PRIJEPOLJU! Zbog Tandirove samovolje istaknuti članovi napustili tu stranku! FOTO

Prijepolje – Opštinski odbor Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) Sandžaka u Prijepolju prema rečima članova u ovom gradu
napušta sve više pripadnika i simpatizera zbog kako tvrde samovolje i bahatog ponašanja predsednika OO Samira Tandira.
Samo poslednjih mesec dana ovaj odbor napustilo je četiri istaknuta člana BDZ koji su u Prijepolju bili poznati aktivisti i članovi funkcioneri a tu su pojedini čak i od osnivanja.
Pravi šok izazvalo je napuštanje Sadmira Jakupovića, Armina Kahrovića, Imera Šalje i Memović Adisa koji su važili za najvernije pristalice i Tandirovu najužu postavu koji su mu pre i posle izbora i u svim kampanjama bili desna ruka i najuže okruženje. Kao razlog navodi se bahato ponašanje i samovolja, ponižavanje i verbalni istupi prema vernim članovima Opštinskog odbora.
“Veliki razlog je ubacivanje u partiju člana SDP Meda Mekića koji se u stranci pojavio tek nakon njenog ulaska u vlast i koji je na prečac dobio šest veoma važnih funkcija u ovoj partiji što je izazvalo pravo ogorčenje članstva koje je dalo sve od sebe na proteklim izborima kako bi ova partija ostvarila dobar rezultat. Istovremeno oni koji su mnogo uložili u izborni rezultat i uspeh partije potisnuti su, i ostali bez čak i tvrdih obećanja lokalnog lidera koji je njihov izborni trud poklonio preletačima. Na stranu to što smo izdali birače i da skoro ništa od obećanja iz kampanje nismo ispunili”, kažu naši sagovornici.
Iako odbornička grupa za sada deluje jedinstveno naš sagovornik tvrdi da i tu vlada ogromno nezadovoljstvo i da samo iz straha od lokalnog lidera ne iznose svoje mišljenje ali da će uskoro i to biti izneto u javnost jer najmanje njih dvoje ne žele da rade u takvim uslovima, tvrde bivši članovi.


Izvor.Glas zapadne srbije

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO