Raspisana poternica za supružnicima zbog ubistva u Sjenici

Novopazarska policija raspisala je međunarodne poternice za Senadom i Muberom Muhović iz Sjenice zbog sumnje da su ubili ili su umešani u ubistvo Anela Papića (32), čije je telo pronađeno u subotu popodne u mestu Lemića gaj, na putu od Sjenice prema Ivanjici.

Iako istraga o svirepom ubistvu Papića još uvek traje, kako nezvanično saznajemo svi dosadašnji dokazi i saslušanja ukazuju na to da su supružnici Muhović glavni osumnjičeni.

” Nakon dolaska iz Nemačke, Senad je u Muberinom telefonu pronašao njenu prepisku sa Anelom, sa kojim je imala aferu. Sa njenog broja Anelu su poslate poruke da se u petak ujutru nađu na mestu na kojem su se ranije sastajali, a još uvek nije jasno da li je poruke poslala Mubera ili Senad “, priča izvor iz istrage.

Anel je poziv prihvatio i u dogovoreno vreme došao na sastanak gde ga je, kako se pretpostavlja, sačekao Senad i napao kamenom. Udario ga je nekoliko puta u glavu i tukao, zbog čega je ovaj izgubio svest.

” Još uvek nije poznato da li je i Mubera tada bila sa njim, niti da li je Senad imao nameru da usmrti ili samo pretuče Anela. Međutim, od siline udaraca u glavu, Anel je podlegao povredama”, priča izvor.

Kada je primetio da Anel ne daje znake života, Senad je pokušao da prikrije zločin tako što će spaliti telo, ali u tome nije uspeo, pa ga je na kraju prekrio granjem i žbunjem i pobegao sa lica mesta.

Ubrzo se spakovao, seo u automobil i sa Muberom i dvoje dece krenuo put Nemačke u kojoj je poslednjih godina boravio i radio. Iz Srbije su izašli na graničnom prelazu Horgoš u petak popodne.

Sjenicom se ispredaju priče i da je Senad imao pomagače pomoću kojih je savladao Anela i koji su učestvovali u njegovom mučenju, ali dosadašnja istraga to nije pokazala.

Anel Papić juče je sahranjen u Sjenici, a iza sebe je ostavio dvoje male dece.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO