Sandžakhaber lansirao prvu Android aplikaciju

Novi Pazar – Informativni portal Sandžakhaber pustio je sinoć u rad android aplikaciju koju korisnici mogu pronaći na Google play store-u.

 

aplikacija kategorije
aplikacija kategorije

Sandžakhaber u okviru svoje android apllikacije ima video galerije, foto galerije, push notifikacije i još mnogo inovacija kako bi svi korisnici koji budu preuzeli aplikaciju bili odmah obavješteni o najnovijim vijestima.
Web portal Sandžakhaber postoji već godinu ipo dana, svakodnevno nas posećuje veliki broj korisnika širom svijeta od Singapura do Washingtona gdje god ima naše Sandžačke dijaspore.
Sandžakhaber, lider u informisanju na prostoru Sandžaka puštanjem u rad aplikacije koju mogu preuzeti korisnici širom svijeta dokazuje da će se glas Sandžaka čuti još više i još dalje.
Citirali su nas veliki regionalni mediji a Sandžakhaber napravio je pravi bum u informisanju kada je jedini izvestio o pogrešnom prevodu premijera Turske Redžepa Tajipa Erdogana koji su preneli svi mediji u regionu. Također Sandžakhaber citiran je od svih regionalnih novinskih agencija. Prvi smo javili o pogibiji Sandžaklija na ratištu u Siriji što su također prenijeli svi mediji u regionu.

 

Aplikaciju možete preuzeti na sledećem linku:

KLIKNI
Ono što drugi ne smeju da napišu mi pišemo, ono što drugi ne smeju da istražuju mi istražujemo i objavljujemo.
Sandžakhaber – čitamo se…

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO