Sandžaklijka Saida je nova Miss njemačke pokrajine Hesen

Zvanično najlepša djevojka njemačke pokrajine Hesen je 25-godišnja Prijepoljka, Saida Rovčanin iz Darmštata.
Na izboru u Gisenu, kod Frankfurta, učestvovalo je 17 djevojaka iz isto toliko regiona jedne od najbogatijih pokrajina Njemačke, a Saida će predstavljati Hesen na miss Njemačke, koji će se održati 23. februara u Europa Parku u Rustu, na jugu Njemačke.Naša zemljakinja je od žirija, koji je bio sastavljen od brojnih poznatih ličnosti iz sveta filma, TV serija, muzike, aktuelnih msica i mistera Njemačke i iz sveta biznisa dobila rekordnih 1.200 poena.
Saida je osim lente dobila brilijantni prsten u vrijednosti od 3.000 eura od Gerta grofa od Šverina.

Po krunisanju za najlepšu i pored velikog interesovanja brojnih novinara iz poznatih štampanih i elektronskih medija, Saida je za “Vesti” rekla:
“prije svega hvala najlepše ljudima koji su bili uz mene i koji su me podržavali. Veliko hvala mojim roditeljima i mojim prijateljima, a najveća zahvalnost ide na adresu moje najbolje prijateljice Danijele Grabež, koja je od početka uz mene. Presrećna sam. Još uvijek sam toliko uzbuđena i vjerovatno ću tek narednih dana postati svjesna šta mi se dogodilo. Zaista nisam očekivala pobjedu. Bilo je toliko lijepih i pametnih djevojaka”, kaže Saida.
Novokrunisana mis Hesena kaže za sebe da je obična devojka, da je srećna, lepo se oseća, voli izlaske, druženja sa prijateljima, jednom rečju hedonista. Kaže da su joj roditelji najveći uzor i podrška u životu. Prijateljicu Dacu gleda kao sestru. Smatra da je veoma važno da lijepa žena bude obrazovana i poslovno ostvarena i zato joj je na prvom mjestu obrazovanje gdje želi da napreduje.
Planira manekensku karijeru

O promjenama u njenom životu nakon što je proglašena misicom, Saida kaže:
“Ova pobjeda mi je već donijela dosta lepih stvari. Prije svega sam mnogo srećna, a planiram da nastavim karijeru u ovom pravcu. Od izuzetnog značaja mi je bilo ovo takmičenje. Razlog je jasan, volim da šetam pistom i uživam u svakom koraku na njoj. Željela bih da ostvarim ozbiljnu i profesionalnu karijeru u manekenstvu. To mi je i cilj i za to se i borim. Već sam dobila ugovore, vaučere i naravno da ću biti na svim ceremonijama otvaranja. Među brojnim nagradama dobila sam i vaučer za odmor u Turskoj i fotošuting u Istanbulu i Alanoju”, kaže Saida.
Saida se za takmičenje pripremala četiri nedelje. Prema njenim riječima svaka djevojka bi trebalo da se bavi sportom, jer je to zdrav način života. Učestvovala je i na takmičenju za Mis SP 2018. godine na kome su učestvovale najlepše predstavnice svih učesnika fudbalskog prvenstva u Rusiji, na kome je bila druga pratilja.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO