SDP nastavlja da raste – Dobrodošlica za nove članove

Sandžačka demokratska partija organizovala je svečani prijem u prostorijama stranke za veliki broj novih članova. Neka SDP bude vaša platforma za ostvarenje ideala i promena koje želite da vidite u svojoj zajednici. Ujedninjeni u predanosti gradimo mostove ka boljoj budućnosti za sve-poruka je novim članovima.

Novi članovi su u Sandžačkoj demokratskoj partiji prepoznali subjekt preko kojeg mogu ostvariti svoje ideje koje će, kako veruju, doprineti poboljšanju kvaliteta života za sve građane i celu zajednicu.

„Želja mi je da kroz ovu stranku podstreknemo mlade ljude da se školuju i usavršavaju svoje znanje. Ova stranka nudi tu mogućnost da u budućnosti omladina može da promeni sve i poboljša status na svim poljima“, kazala je novi član Aiša Nuhović.

„Prepoznao sam da je ova stranka najbolja i da daje najbolje rezultate, zato sam se i učlanio. Ja sam master inženjer u saobraćaju i sihuran sam da ću kroz ovu stranku poboljšati kako sebe tako i ostale u ovoj oblasti“, rekao je novi član stranke SDP-a Albin Đerlek.

„Glavni motim mog učlanjenja je što stranka stavlja fokus na mlade. Što daju mogućnost da mladi iskažu svoje interesovanje i sposobnosti. Omogućava im kvalitetan život u svom gradu kakav mladi imaju u Evropi“, istakla je još jedna od novih članova ove partije Zehra Smailbegović.

Dobrodošlicu novim članovima poželeli su predsednik Samir Lekić, potpredsednik Husein Memić, predsednica Foruma žena Alma Šarenkapić i generalni sekretar Salbin Karišik. To je bila prilika da se oni međusobno upoznaju i razmene ideje o mogućim pravcima delovanja kroz različite odbore, u kojima novi članovi svojim političkim angažovanjem mogu dati doprinos razvoju lokalne zajednice.

„Veliko mi je zadovoljstvo što smo danas imali prilike da u prostorijama naše stranke organizujemo jedan ovakav prijem za nove članove stranke, koji su se u našu stranku učlanili u poslednjih mesec dana, odmah dakle nakon onog kongresa. To nam je dokaz da su sva ona imena koja su promovisana na proteklom kongresu zaista naišla na jedan odličan prijem kod građana Novog Pazara. Takođe, još jedna poruka koja je sa ovog događaja poslata jeste, da je Sandžačka demokratska partija zaista najveća politička partija u Sandžaku. Partija mladosti i perspektive koja može da donese pozitivne promene u našem društvu“, kazao je za RTV Novi Pazar predsednik stranke Samir Lekić.

Sandžačka demokratska partija je otvorena za sve ljude, koji imaju dobre, perspektivne ideje i želju da stvari menjaju na bolje – poručeno je sa ovog sastanka.

A.A.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO