SDP Nova Varoš: Pobeda koalicije za dalji razvoj Nove Varoši

Predsednik Sandžačke demokratske partije Samir Lekić i potpredsednik te stranke, ministar turizma i omladine Husein Memić, razgovarali su u Novoj Varoši sa članovima i rukovodtsvom Opštinskog odbora SDP-a.  U toj stranci u Novoj Varoši uvereni su da će predanim radom, planovima i projektima uspeti da osvoje poverenje birača, kako bi koalicija koja je na listiću za lokalne izbore pod rednim brojem jedan radial na daljem razvoju opštine.

Na ovom sastanku naglašen je značaj učešća građana na lokalnim izborima, i podrška listi pod rednim broje jedan, za dalji ekonomski i društveni razvoj Nove Varoši. Tokom posete, Lekić i Memić su pružili podršku lokalnom odboru SDP-a i kandidatima i obećali podršku planovima za razvoj te opštine.

“U poslednjih mesec i po dana, već treći put sam u Novoj Varoši, danas u društvu našeg ministra Huseina Memića i moram da kažem da smo zaista prezadovoljni onim što smo videli ovde u Novoj Varoši, posebno zahvalnost u tom smislu dugujemo i našem novom predsedniku Opštinskog odbora, gospodinu Senadu, koji zaista pokazuje jednu agilnost i koji je prilično prepoznat kao lice Sandžečke demokratske partije u Novoj Varoši. Naglašavam posebno da smo veoma zadovoljni diskusijom koju smo danas imali u prostorijama Opštinskog odbora Sandžačke demokratske partije i očekujemo u što skorijem periodu da razvijemo ozbiljne projekte za Novu Varoš, naravno u skladu sa resursima koje Sandžačka demokratska partija ima i u Vladi Republike Srbije, ali i ovde na lokalnom nivou. Ovde očekujemo apsolutnu pobedu liste pod rednim brojem jedan, koju apsolutno i podržava Sandžečka demokratska partija ovde na lokalu. Imamo ozbiljne dogovore i ozbiljne planove da nakon izbora odmah krenemo u rešavanje problema koji su ovde prisutni, ali isto tako želimo da izrazimo jedan optimizam da ćemo zajedno sa našim ministrom Huseinom Memićem razviti brojne projekte koji su iz oblasti turizma, ali i mnoge druge, naravno na buduće zadovoljstvo svih građana koji žive u Novoj Varoši”, naveo je Lekić.

Predsednik Opštinskog odbora SDP Nova Vraoš, Senad Hadžiibrahimović kazao je da su lokalni izbori prilika da birači biraju svoje predstavnike koji imaju definisan pravac kretanja razvoja Nove Varoši.

“Mnogo je ljudi došlo da podrži današnji sastanak, da nam da snagu za predstojeće izbore koji će se održati 2. juna. Očekujem veliku podršku listi broj jedan, koaliciju sa dosadašnjim našim partnerima iz SNS-a, očekujemo veliku podršku, veliku izlaznost i da pobedimo i da radimo i dalje zajedno na budućim projektima koje nam je takođe i ministar Husein Memić nam je obećao da će stajati uz nas a i siguran sam da će do toga doći. Također, želim da zahvalim i svim Novovaršanima koji su u velikom broju došli, učestvovali su u razgovoru, učestvovali su u debati, izneli su nam dosta i predloga, a i kritika što smo svesni. Radićemo i kancelarija će biti otvorena ako treba i svaki dan za sve ljude da dođu, da nam predlože jer mi smo jedna velika porodica, porodica SDP-a koja će da radi za dobrobit svih Novovaršana i Nove Varoši”, naveo je predsednik OO SDP Nova Varoš, Senad Hadžiibrahimović.

Koalicija koju na izborima u Novoj Varoši podržava SDP nalazi se na listiću pod rednim brojem jedan.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO