SDP pomaže porodici Škrijelj iz Tutina

Članovi Foruma mladih Sandžačke demokratske partije u Tutinu, uručili su pomoć porodici Škrijelj kojoj je pre manje od mesec dana izgorela kuća . Pomoć u vidu sanitarija, bele tehnike i nameštaja značajna je za ove ljude, koji su u jednoj noći ostali bez svega što su stvarali. Sandžačka demokratska partija poziva sve humane ljude da se priključe akciji i da pomognu ovoj porodici da sagradi novi dom. 

Porodična kuća Remza Škriljelja u naselju Mala Ravan u Tutinu, u kojoj je živeo sa bratom i teško bolesnom majkom, krajem januara je u potpunosti izgorela zbog kvara na instalacijama. Sandžačka demokratska partija je odmah pokrenula akciju da se ovoj porodici pomogne i danas je Škrijeljima doneta pomoć.
“Omladinci Sandžačke demokratske partije prikupili su pomoć za porodicu Škrijelj. Ovu priliku bih iskoristio da pozovem sve ljude dobre volje da se priključe i pomognu porodici Škrijelj kako bi oni dobili sve što je neophodno za normalan život“, kazao je Nedžad Čalaković, predsednik Foruma mladih SDP Tutin.
Remzo Škriljelj je izrazio zahvalnost ljudima koji su se setili da im pomognu u ovim , možda i najtežim trenutcima u životu. 

„Danas su članovi Foruma mladih došli i doneli nameštaj za kuću. Hvala im za to. Oni su tu u svakom slučaju. Po neko se javio za pomoć , ali u malom broju“, kazao je Remzo Škriljelj.  
Ono što je sada najpotrebnije porodici Škriljelj je građevinski materijal koji im je neophodan kako bi izgradili novi dom i počeli normalno i skromno da žive,kao i pre nesreće koja ih je zadesila.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO