SEVDAH NA RASIMOV NAČIN! Poslušajte kako na sceni zvuči nova Ljajićeva pesma “Kad bi vreme moglo da se vrati” (VIDEO)

“Kad bi vreme moglo da se vrati”, jedna od poslednjih pesama koju je napisao lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, dobila je svoj konačan aranžman za scenu, a senzibilitet stihova nagovešta joj i uspešan kafanski život.

Život Ljajićevoj pesmi udahnuo je poznati sastav “Belgrade soul sextet”, poznat po misiji da tradicionalnu, evropsku i balkansku muziku predstavi publici u sasvim novom, savremenom i zanimljivom ruhu. Kako su emocije ovog političara upakovali u muzičku numeru najbolje se vidi na video snimku koji objavljujemo.


View this post on Instagram

A post shared by Indeks Online (@indeksonline_rs)


 
Ljajić za Kurir kaže da je oduševljen na koji način su vrsni muzičari udahnuli život njegovoj pesmi.

- Jako sam zadovoljan kako je sve ispalo. Meni se mnogo sviđa i ponosan sam što su moju pesmu uzeli u ruke vrhunski muzičari. “Belgrade soul sextet” je sastavljen od sve samih profesora na Muzičkoj akademiji. Kad takvi majstori aranžiraju i komponuju pesmu, nema promašaja. Oduševljen sam kako zvuči. Pesma će za 20 dana biti objavljena, uz još jednu moju pesmu. Ovakvog ženskog vokala teško da više možete da čujete u celom regionu – izjavio je Ljajić, koji je nedavno u intervjuu za Kurir podelio sa čitaocima upravo ove stihove.

”Takve ljubavi ima još u knjigama,
I u našim ranjenim srcima,
Sad samoćom lečim boli
Ko na ranu grumen soli
Jer teskoba je samo veća,
Svaka pesma me na tebe podseća”.

Refren:

”Kad bi vreme moglo da se vrati,
Da ti mladost mogu dati,
Sve bih isto ponovila
Makar opet ispatila
I uspomene suzama zalivala”.

Inače, aranžer i kompozitor je Nikola Mijailović, a sjajni ženski vokal koji peva “Kad bi vreme moglo da se vrati” je Jelena Jakovljević. “Belgrade soul sextet” čine i Nenad Ljubenović, Stevan Bata Kovačević, Bojan Mladenović i Siniša Jović.


POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO