Sjeničanin nastradao na stovarištu

Dragoljub Veličković (63) iz Sjenice nastradao je danas oko 11 sati na stovarištu u Sremčici kada ga je zakačio cepač mašine za drva.

Kako nam je ispričao vidno potreseni Goran Ješić, vlasnik stovarišta “Ješić” u Beogradskoj ulici 2G u Sremčici na kojem se dogodila nesreća, Dragoljub je iz nepoznatog razloga došao na stovarište i dok niko nije bio prisutan, na svoju ruku je upalio mašinu.

On je bio beskućnik. Povremeno bih mu platio dnevnicu da za mene ovde radi. Međutim, danas ga nisam zvao i šta je radio na stovarištu niko ne zna. Ja sam traktor ugasio i prešao u kuću prekoputa da upišem adresu jednom kupcu drva. U roku od od minuta on je uspeo da dođe do traktora, upali ga i iz nekog razloga izađe i pogleda cepač, koji ga je uhvatio i usmrtio – kaže vlasnik stovarišta Goran Ješić.

Kako dodaje, Dragoljub nikada nije radio poslove slične ovom.

Za Dragoljuba na licu mesta kažu i da je voleo da popije, praktično i taj novac što zaradi, bi ubrzo potrošio. Vlasnik stovarišta dodaje i je Dragoljuba puštao da boravi na stovarištu, da se utopli u hladnim danima.

Kako saznajemo, nastradali čovek imao je dva brata i sestru u Sjenici.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO