SPP crpi poslednje pravne mehanizme

Stranka pravde i pomirenja predala je danas još jednu žalbu Višem sudu koja se odnosi na poslednje ukupne rezultate izbora, koje je Gradska izborna komisija na prošlonedeljnoj sednici proglasila, a nakon odluka Višeg suda na više žalbi od strane opozicionih sranaka koje su, podsećamo, odbijene i proglašene neosnovanim.

’’Ovo je poslednji mehanizam koje smo mogli da iskoristimo’’ kazao je potpredsednik SPP Edin Numanović i pozvao Veće sudija da kako je rekao ’’stanu na stranu pravde i da ne legitimiziju falsifikovanje’’ koje je, tvrdi on, sproveo GIK.

’’SPP smatra da ne može biti štete od ponavljanja izbora na 14 izbornih mesta’’ kaže Numanović, dodajući da ne odustaju od zahteva za ponavanje celokupnog procesa u Novom Pazaru.

Na pitanje novinara RTV Novi Pazar da prokomentariše poslednju odluku Višeg suda koji je žalbu SPP-a proglasio neosnovanom, Numanović nije precizno odgovorio već je rekao da u toj stranci imaju puno žalbi koje su uputili i da se sada tim odlukama bavi njihov pravni tim.

Senada Kalić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO