Stefanović dao izjavu, spreman da snosi posledice

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da se, povodom krivične prijave podnete protiv njega, odazvao pozivu pozivu nadležnih državnih organa i dao izjavu.

„Sve što se dešava odvija se, nažalost, baš kao što sam pre nekoliko dana i rekao. To pokazuje da sam bio u potpunosti u pravu. U međuvremenu odazvao sam se pozivu nadležnih državnih organa i dao izjavu vezanu za predmet krivične prijave koja mi se stavlja na teret. Tu istragu ne vodi Ministarstvo unutrašnjih poslova već drugi državni organi u saradnji sa tužilaštvom, ali očekujem da će se nadležno tužilaštvo oglasiti i saopštiti rezultate istrage”, naveo je Stefanović a preneo MUP u saopštenju.

Ministar je takođe istakao da je, ukoliko se utvrdi da je učinio bilo šta mimo zakona, u potpunosti spreman da snosi sve posledice.

“Isto tako očekujem da će posledice snositi oni koji su me lažno prijavili, ukoliko se utvrdi da su ove krivične prijave lažne i netačne“, naglašava Stefanović.

Prema saznanjima N1, protiv ministra policije Nebojše Stefanovića i sekretarke Uprave kriminalističke policije Dijane Hrkalović, 30. decembra 2015. podneta je krivična prijava u Tužilaštvu za organizovani kriminal. Prijava je podneta zbog, kako se navodi, “zloupotrebe službenog položaja i trgovine uticajem”.

izvor: N1

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO